misab.se
Välkommen till MISAB
E-posta oss info@misab.se
Kundvagnen
PRODUKTER
Förgasare
Båt
Luftfilter
Tryckregulatorer
Batterier
Glödlampor
Olja / Motorolja
Bränslefilter
Bränslepumpar
Spray
Glykol
Rengöring
Spolarvätska
Rostskydd
Smörjfett
Tillsatser fordon
Tändstift
Elprodukter
Kupéfilter
Marin Olje-/Bränslefilter
Motorpackningar
Oljefilter
Övriga produkter
Företagskund

Klarna

Paypal

Swish

Postnord

 

Butiken

Välkommen till MISAB.se

Alla beställningar sker genom vår hemsida www.misab.se och skickas till våra kunder. Vi är nu ett helt och hållet internetbaserat företag och har inte någon fysisk butik kvar i Göteborg. 

Privatkunder

MISAB arbetar intensivt med att förbättra vår hemsida med fokus på e-handel och framför att ge våra produkter bättre beskrivningar i form av text, bild och framför allt video. Vi uppdaterar dagligen hemsidan med produkter. Se mer av hur våra produkter kan användas på vår You-Tube kanal.

  • Vill du ta del av våra nyheter? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev på vår hemsida.

MISAB.se skickar beställningar varje vardag. Vi använder oss av Post Nord och vi rekommenderar att välja Mypack Collect vilket ger dig möjlighet att spåra försändelsen via Post Nords App.

 

Företagskunder

Vi kommer att fokusera mer på att kunna leverera varor till våra företagskunder samt att vara mer tillgängliga via mail, telefon och besök.

  • Detta sker genom vår säljare Anders Forslind som kommer att vara mer tillgänglig och kunna leverera varor till våra företagskunder oftare tack vare våra optimeringar av verksamheten.
  • Vi kommer också ha mer förmånliga frakttjänster för att kunna skicka paket och pall till våra företagskunder som finns runt om i Norden.

Vår förhoppning och vilja är att genom flytten och förändringen kommer ni som företagskund få en bättre service och att vi kan ge er bättre möjlighet att handla av oss oavsett om varorna levereras med Anders eller skickas med pall eller paket till er.

 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på info@misab.se.

 

John Annerud, Delägare

Ellinor Annerud, Delägare

Anders Forslind, Säljare